kieskeurig
Kieskeurig.nl, onderdeel van Sanoma, is in 1999 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van Kieskeurig.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten.

Jouw webshop op Kieskeurig.nl!

Kieskeurig.nl is in Nederlands 1 van de meest betrouwbare en meest onafhankelijke vergelijksite. Bezoekers vergelijken producten en winkels, lezen ervaringen van andere bezoekers en laten zelf hun reviews achter. Kieskeurig.nl biedt consumenten een betrouwbare omgeving om zich te oriënteren op (online) aankopen.
Op Kieskeurig.nl worden consumenten gedurende het hele aankoopproces begeleid. Hiervoor biedt de site onder andere achtergrondinformatie, woordenboeken, vermeldingen van retailers en de mogelijkheid om producten op objectieve eigenschappen met elkaar te vergelijken.

Profiel
Kieskeurig.nl bezoekers zijn over het algemeen consumenten die op het punt staan (online) een aankoop te doen. Door de diversiteit aan productgroepen op de site bereiken wij alle doelgroepen.

Kerncijfers

  • 170.000 unieke bezoekers per dag
  • Meer dan 12 miljoen producten
  • Meer dan 1 miljoen reviews, vragen en antwoorden
  • Ruim 2,2 miljoen leads per maand

WebeXpand heeft zich gespecialiseerd om alles voor u te verzorgen om professioneel te verkopen via Kieskeurig.nl tot de koppeling met uw webshop om alle producten in te laden en advies om uw advertentiebudget professioneel in te stellen voor maximaal resultaat.